Disclaimer / Privacy policy


Informatie op deze website

Alle informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desalniettemin kan het zijn dat er o.a. bij het overnemen van gegevens, door technische storingen of andere oorzaken in bepaalde gegevens onjuistheden of onvolledigheden zijn geslopen. Tenniskamp.nl aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Daarnaast kan Tenniskamp.nl niet garanderen dat de informatie op het moment waarop Tenniskamp.nl deze heeft ontvangen correct is of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds correct is. Het gebruik van de via deze website verkregen informatie is op eigen risico. Bezoekers van deze website zijn zelf verantwoordelijk voor keuzes die ze maken naar aanleiding van het bezoek aan onze website. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de Tenniskamp.nl website.

Wijziging informatie/ gegevens

De gegevens op onze website kunnen te allen tijde zonder waarschuwing en zonder opgaaf van reden door Tenniskamp.nl worden gewijzigd. Alle prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten. Indien er zich wijzigingen voordoen in de prijzen, vervoerskosten, geldkoersen, heffingen en belastingen, dan behoudt Tenniskamp.nl zich het recht voor de reissom te wijzigen. Komt de prijs in de boeking niet overeen met de werkelijke prijs, dan wordt de klant hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Zowel de klant als Tenniskamp.nl heeft in zo’n geval het recht de betreffende boeking te annuleren. Op de website worden bij de accommodaties de faciliteiten beschreven. Tenniskamp.nl garandeert niet dat de vermelde faciliteiten gedurende het hele seizoen geopend zijn. Met name in het laagseizoen kan het gebeuren dat bepaalde faciliteiten bij de accommodatie of in de omgeving (nog) gesloten of beperkt open zijn.

Foto's op deze website

De bij de accommodaties en bestemmingen geplaatste foto's zijn voornamelijk ter beschikking gesteld door onze gasten en tennisleraren, accommodatieverschaffers en lokale VVV's. Deze foto's dienen uitsluitend een idee te geven van de betreffende accommodatie. Niet iedere hotelkamer is hetzelfde qua afmeting, uitrusting en uitzicht en daarom kan het voorkomen dat ter plaatse verkregen accommodatie enigszins afwijkt van de foto's in de gids en op de internetsite. Voor kennelijke fouten, druk en zetfouten kan Tenniskamp.nl nooit aansprakelijk worden gesteld.

Tennisreizen in binnen- en buitenland
Geweldige combinatie van zon en tennis!