Trainingskamp Valkenswaard


INSCHRIJVEN
FOTOIMPRESSIE

Wil jij beter worden in het prachtige tennisspelletje? Kom dan naar het trainingskamp in Valkenswaard van 8 juli t/m 12 juli 2019!

Naast de training (3 uur per dag) en het tennissen zelf zijn er ook vele leuke activiteiten in de avond. Het kamp is speciaal ontwikkeld om je niveau te verbeteren en het maximale uit jezelf te halen. Alle kinderen van 8 tot en met 17 jaar met ieder niveau kunnen zich opgeven.

Het trainingskamp vindt plaats op de gravelbanen van Health & Sports Club Valkencourt: 8 buitenbanen en een hal met binnenbanen. Weer of geen weer; er wordt altijd getraind en gespeeld.
Je verblijft in het mooie hostel Harba Lorifa! Het hostel ligt in een leuke bosrijke omgeving waar je van alles kunt doen. Naast trainen en tennissen zelf zijn er veel andere leuke activiteiten. Ontmoet hiermee ook nieuwe tennisvrienden! Sporten én plezier staan centraal.
Het beddengoed is inclusief, handdoeken moeten jullie zelf meenemen.

Het trainingskamp is voor €549,- te boeken.

Wat gaan we doen?
’s Morgens gaan we alles goed doornemen en je helemaal voorbereiden voor de (eventuele) wedstrijden van 's middags.
Deze wedstrijden worden door de trainers ter plekke georganiseerd; alles op niveau. De trainers zullen je regelmatig tips geven om nóg beter en vooral slimmer te leren spelen.
Met behulp van video analyse kun je sommige momenten nog eens rustig terugkijken.

Dan gaan we 's avonds lekker eten want we hebben tenslotte hard gewerkt allemaal! Daarna is een speciaal programma samengesteld met verschillende activiteiten en is er de mogelijkheid om beelden van spelers te bekijken die nóg beter zijn. Wat kunnen we van hun leren??
Reageer


comments powered by DisqusDeel het met je vrienden!« Terug

Vacature - Stagiaire Tennisreis.nl
Stage lopen bij Tennisreis.nl?
Tenniskamp.nl nu ook op Instagram!
Volg ons op Instagram!
NIEUW Toptrainingskamp o.l.v. Peter Lucassen
Topkamp