Top Trainingskamp Zuit


INSCHRIJVEN
FOTOIMPRESSIE

Wil jij beter worden in het prachtige tennisspelletje? Kom dan naar het trainingskamp in Etten Leur  van 3  t/m 7 mei 2021.

Naast de training (3 uur per dag) en het tennissen zelf zijn er ook vele leuke activiteiten in de avond. Het kamp is speciaal ontwikkeld om je niveau te verbeteren en het maximale uit jezelf te halen. Alle kinderen van 8 tot en met 17 jaar met ieder niveau kunnen zich opgeven.

Het trainingskamp ZUITNL beschikt over negen tennisbanen. Vier hardcourt- en vijf gravelbanen. De vijf gravelbanen liggen op de bovenste verdieping onder het Open Roof System, dat in vier minuten geopend of gesloten kan worden. Als de weersomstandigheden het toelaten kan dus altijd gespeeld worden in de openlucht..  Weer of geen weer; er wordt altijd getraind en gespeeld.
Je verblijft in de spelerslounge  en overnacht in de dichtbij zijnde kamers  Naast trainen en tennissen zelf zijn er ook andere leuke activiteiten.: Fitness , Padel, Squash en Bowling.  Ontmoet hiermee ook nieuwe tennisvrienden! Sporten én plezier staan centraal.
Het beddengoed is inclusief, handdoeken moeten jullie zelf meenemen.

Het trainingskamp is voor €549,- te boeken.

Wat gaan we doen?
’s Morgens gaan we alles goed doornemen en je helemaal voorbereiden voor de (eventuele) wedstrijden van 's middags.
Deze wedstrijden worden door de trainers ter plekke georganiseerd; alles op niveau. De trainers zullen je regelmatig tips geven om nóg beter en vooral slimmer te leren spelen.
Met behulp van video analyse kun je sommige momenten nog eens rustig terugkijken in de speciale ruimtes voor teambesprekingen.

Dan gaan we 's avonds lekker eten want we hebben tenslotte hard gewerkt allemaal! Daarna is een speciaal programma samengesteld met verschillende activiteiten en is er de mogelijkheid om beelden van spelers te bekijken die nóg beter zijn. Wat kunnen we van hun leren??
Reageer


comments powered by DisqusDeel het met je vrienden!« Terug