Veelgestelde vragen

Algemeen


Hier kunt u antwoorden vinden op al uw eventuele vragen. Mocht u uw antwoord niet kunnen vinden neem dan contact met ons op.

Kan mijn kind zich ook alleen opgeven of is zij/hij dan de enige?
Uiteraard kan uw kind zich ook alleen opgeven. Misschien extra spannend vooraf maar binnen de kortste tijd is die spanning weg. Daarnaast doen we de eerste dag altijd veel naamspelletjes zodat ze na 1 dag van iedereen de naam weten!
De leiding is 24 uur dag bereikbaar. U krijgt van ons altijd het nummer van de hoofdverantwoordelijke van die week.
Al onze begeleiders hebben een sportieve achtergrond. Ze zijn vrijwel altijd reeds als trainer werkzaam of volgen een sportopleiding op de academie of het CIOS.
We streven er altijd naar om alle kinderen overal aan deel te laten nemen. Er zijn soms redenen waarom dat niet kan en in die gevallen maken we uiteraard graag een uitzondering.
Jazeker. Op alle accommodaties kunnen ze voldoen aan speciale eisen qua voeding. Het is wel belangrijk om dit vooraf bij ons aan te geven.
Per 8 deelnemers is er een begeleider. Dat betekent veel aandacht voor ieder kind.
Uiteraard is ze van harte welkom op onze tenniskampen. Wel hebben we graag vooraf alle noodzakelijke informatie om er zo goed mogelijk mee om te kunnen gaan.
Zeer zeker. De begeleiders slapen, evenals de kinderen, op de locatie en zijn 24 uur per dag bereikbaar in het geval van calamiteiten. Kinderen mogen de accommodatie ook nooit verlaten zonder begeleiders.

Tenniskampen

Bekijk hieronder de Tenniskampen

Trainingskamp Vught
Trainingskamp Vught , Vught

28 juli - 3 augustus 2024

Prijs

€ 549,- p.p.

Trainingskamp Vught
Trainingskamp Vught , Vught

21 juli - 27 juli 2024

Prijs

€ 549,- p.p.

Trainingskamp Vught
Trainingskamp Vught , Vught

14 juli - 20 juli 2024

Prijs

€ 549,- p.p.