Tenniskampen

Trainingskamp Vught , Vught

  • 28 juli - 3 augustus 2024

AANMELDEN   IMPRESSIE


Wil jij beter worden in het prachtige tennisspelletje? Kom dan naar het trainingskamp in Vught van 28 juli  t/m 3 augustus 2024!

Naast de training (3 uur per dag) en het tennissen zelf zijn er ook vele leuke activiteiten in de avond. Het kamp is speciaal ontwikkeld om je niveau te verbeteren en het maximale uit jezelf te halen. Alle kinderen van 8 tot en met 17 jaar met ieder niveau kunnen zich opgeven.

Het trainingskamp vindt plaats op de gravelbanen van Healthcity Vught: 8 buitenbanen en een hal met binnenbanen. Weer of geen weer; er wordt altijd getraind en gespeeld.
Je verblijft in het nabijgelegen slaapgebouw. De club ligt in een leuke bosrijke omgeving waar je van alles kunt doen. Naast trainen en tennissen zelf zijn er veel andere leuke activiteiten. Ontmoet hiermee ook nieuwe tennisvrienden! Sporten én plezier staan centraal.

Het trainingskamp is voor €549,- te boeken.

Wat gaan we doen?
’s Morgens gaan we alles goed doornemen en je helemaal voorbereiden voor de (eventuele) wedstrijden van 's middags.
Deze wedstrijden worden door de trainers ter plekke georganiseerd; alles op niveau. De trainers zullen je regelmatig tips geven om nóg beter en vooral slimmer te leren spelen.
Met behulp van video analyse kun je sommige momenten nog eens rustig terugkijken.

Dan gaan we 's avonds lekker eten want we hebben tenslotte hard gewerkt allemaal! Daarna is een speciaal programma samengesteld met verschillende activiteiten en is er de mogelijkheid om beelden van spelers te bekijken die nóg beter zijn. Wat kunnen we van hun leren??


Interessant? Deel het met je vrienden!


from

Tenniskampen

Bekijk hieronder de Tenniskampen

Trainingskamp Vught
Trainingskamp Vught , Vught

28 juli - 3 augustus 2024

Prijs

€ 549,- p.p.

Trainingskamp Vught
Trainingskamp Vught , Vught

21 juli - 27 juli 2024

Prijs

€ 549,- p.p.

Trainingskamp Vught
Trainingskamp Vught , Vught

14 juli - 20 juli 2024

Prijs

€ 549,- p.p.