Veelgestelde vragen

Tennis


Hier kunt u antwoorden vinden op al uw eventuele vragen. Mocht u uw antwoord niet kunnen vinden neem dan contact met ons op.

Hoeveel rackets moet ik meenemen op tenniskamp?
Als je zelden of nooit een bespanning stuk slaat is 1 racket voldoende. Anders kan 2 handig zijn.
Jazeker. Alles wat er geoefend wordt heeft als doel om een wedstrijd beter te leren spelen. Alle oefenstof is direct toepasbaar in een wedstrijd. In de ochtend ligt het accent meer op techniek en 's middags is er veel tijd en ruimte voor taktiek en wedstrijden.
Zeer zeker. Techniek is en blijft de basis van goed tennis. Zowel de slagtechniek als de techniek van bewegen krijgt enorm veel aandacht gedurende een tenniskamp.
Tot op heel behoorlijk niveau (2,3) wordt een wedstrijd puur gewonnen door degene die de MINSTE FOUTEN maakt. Heel simpel dus: iedere bal OVER het net en BINNEN de lijnen. De volgende stap is LENGTE in je slagen krijgen oftewel de ballen een meter vóór de baseline kunnen slaan. Dat hoeft niet KEIHARD, sterker nog, je kunt ballen alleen maar diep slaan als je ze wat RUIMER over het net slaat!! Hoe doe je dat? Kijk naar de foto van Paul en zie hoe tijdens zijn UITZWAAI zijn schouder praktisch tegen zijn kin aankomt; pas daarna mag je zijwaarts uitzwaaien. Veel succes!!

Tenniskampen

Bekijk hieronder de Tenniskampen

Trainingskamp Vught
Trainingskamp Vught , Vught

28 juli - 3 augustus 2024

Prijs

€ 549,- p.p.

Trainingskamp Vught
Trainingskamp Vught , Vught

21 juli - 27 juli 2024

Prijs

€ 549,- p.p.

Trainingskamp Vught
Trainingskamp Vught , Vught

14 juli - 20 juli 2024

Prijs

€ 549,- p.p.